2016-11-20 17:31:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Karrierje magasra ívelhet

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A csillagok sajnos nem kedveznek ma önnek, nyugtalanul, nagy kapkodásban indul a nap. Egy hegynyi munka vár Önre, és azt sem tudja, mihez fogjon először. Ha lehet, ne írjon alá fontos iratokat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Megint új célokat kénytelen kitűzni önmaga elé. Talán kissé már frusztrálja is a helyzet, hogy sosem találja a helyét, mindig más irányt szab önnek a sors. Sajnos nem tehet mást, alkalmazkodnia kell a változó körülményekhez!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehezen koncentrál ma a munkára, mert sokan elterelik a figyelmét, kihívják a megbeszélésről, közbebeszélnek, ha telefonhívása van. Több sürgős elintézni valója is akadhat, ezeket kénytelen előre venni a feladatok között.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A karrierje magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. Az is fontos, hogy ne szégyenlősködjön, hanem küzdjön meg az áhított pozícióért!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma sajnos bármi ki tudja hozni a sodrából, és több, könnyelműségből eredő hibát is elkövethet. A legjobb az lenne, ha ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozna. Az este örömtelinek ígérkezik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az anyagi ügyeit kézbe kellene vennie, mert egyre nehezebb lesz kezelni a súlyosbodó problémákat. Talán ezek is közrejátszanak abban, hogy ma nagyon feszült hangulatban lehet. Fennáll a veszélye annak, hogy elveti a sulykot és túlságosan megbánt valakit, aki pedig fontos önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem tud annyira jól haladni, mint ahogyan szeretne, mivel mások állandóan bele szeretnének avatkozni az Ön dolgába. Ebéd után minden lényegesen nyugodtabb lesz Ön körül. Most mindent el tud intézni, amivel délelőtt elmaradt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most könnyedén, gyorsan dolgozik. Használja ki ezt a napot! Viszont amit a múlt héten elhalasztott megoldani, azt ma végképp nem halogathatja tovább. Ha még most is kitér a feladat elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Erős vonzódást érezhet valakivel szemben, ám vagy ön, vagy a másik már foglalt… Vigyázzon, következményei is lehetnek a flörtnek! Jól teszi, ha a mai napon inkább kerüli a problémás helyzeteket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan ismerőssel találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ambiciózus és bátor, amire szüksége is lesz a mai napon. Új kihívások elé állítja az élet, és csak akkor veheti jól az akadályt, ha megvan önben hozzá a kellő kurázsi.

Halak: II. 19. - III. 20.
A munkában a legjobb formáját tudja nyújtani. Ma nyugodtan hozhat fontos ügyekben is döntéseket, ezeket talán már hosszabb ideje halogatja. Ne sokat tétovázzon, figyeljen önmagára, akkor hamar rá fog jönni, hogy mi a helyes választás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: